Tuesday, July 3, 2012

Ατομικό ηλεκτρικό όχημα Eggasus

                                          Eίναι ηλεκτρικό, κίτρινο, σαν αυγό και ... πειραματικό!
Μιλάμε για το Eggasus!!

Η έννοια των οχημάτων προσωπικής μετακίνησης αποκτά ολοένα και περισσότερους εκπροσώπους, με το Eggasus να είναι ένα ηλεκτρικό όχημα αποκλειστικά και μόνο για εσένα, για οικολογικές μετακινήσεις και τρεις ρόδες, άσε που μόλις θα βγαίνεις από αυτό θα νομίζουν οι άλλοι ότι θα δούνε τον… Tweety (τον κίτρινο, ξέχνα και λίγο το Twitter, υπάρχει και offline ζωή!).
Το όχημα αυτό θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ, ενώ θα έχει αυτονομία 80.4 χιλιόμετρα, θα μπορεί να φτάνει τα 40.23 km/h σε ταχύτητα, προσφέροντας όλα τα θετικά ενός scooter με την ασφάλεια και την άνεση ενός κλειστού οχήματος. Η τιμή του στις ΗΠΑ θα είναι γύρω στα 5.000 δολάρια, ακριβό λίγο, αλλά συνήθως τα πειραματικά οχήματα είναι τσιμπημένα στην τιμή.
Eggasus, Ηλεκτρικό και κίτρινο

Eggasus, Ηλεκτρικό και κίτρινο      
Πηγή: techblog
Παραθέτω και τα σχόλια που έγιναν σ' αυτή την ανάρτηση:
Greg: Γελοίο και επικίνδυνο. Αν φυσήξει δυνατός αέρας θα ανατραπεί. Αν τρακάρεις με αυτό δεν θα βρει ο παπάς να θάψει…
Ioannis: Μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά η ιδέα της προσωπικής μετακίνησης ολοένα και ανθίζει.Το Eggasus μιας και είναι ηλεκτρικό μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχουμε το στόχο μας.Η αυτονομία μπορεί να μην είναι μεγάλη ούτε και η τελική αλλά στο κάτω κάτω ποιός νοιάζεται.Είναι μια ενδιαφέρουσα απόπειρα που πρέπει να στηρίξουμε.
Sammyjim: …..ενω αν τρεχεις του σκοτωμου με καμια μουρατη Duccati i Harley θα βρει ο παππας…..αλλα ξεχασα….το 90% δω μεσα κρηνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με Μοναδικο συντελεστη το ΣΤΥΛ….Λυπηροοοοοοοο.και μονο!βλεπεις ενα 3τροχο σχεδον SMART….και ηλεκτρικο..και αντι να κανουμε το σταυρο μας να βγουν σε αξιοπιστη κατασκευη και προσητα και να αντικαταστησουν επιτελους τις Μοδατες Σκοτωστρες, το μονο που βλεπθμε εινε το χρωμα….και Ξανα Λυπηροοοοοοο
 Haduuken!: Όλα τα λεφτά να σε μεταφέρει όρθιο μέσα στη κάψουλα και να παίζει μια ντουντούκα σε ρηπήτ τραγική μουσική .

Εσείς τι λέτε;
Πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα;;

No comments:

Post a Comment