Sunday, January 15, 2012

Innsbruck 2012 - 2η Μέρα

Από τη πρώτη κιόλας μέρα οι αγώνες έδειξαν ότι θα προσφέρουν θέαμα, συγκινήσεις, και ανατροπές!

Το πρώτο μετάλλιο των αγώνων πήγε στην 16χρονη Γαλλίδα Estelle ALPHAND, οπού κέρδισε το Super-G στο Αλπικό σκι γυναικών με μόλις 1 λεπτό και 5.78 δεύτερα.
Είναι τρομερό να είσαι ο νικητής του πρώτου Χρυσού μεταλλίου, αλλά είναι μόνο η αρχή.

 Επίσης δόθηκε και το πρώτο Χρυσό μετάλλιο στο Ski Jumping γυναικών σε ολυμπιακό επίπεδο.









Sara TAKANASHI (JPN) - 17
Είμαι πολύ περιφανή  που κέρδισα τοπρώτο Ολυμπιακό Χρυσό μετάλλιο για το Ski Jumping γυναικών εδώ στο Innsbruck. Είναι τιμή μου να έρχομαι εδώ και να κερδίζω αυτό το αγώνισμα.




Το συγκεκριμένο γεγονός θα μείνει σίγουρα στις μνήμες όλων μετά το τέλος των αγώνων. Δεν ξέρω πόσες φορές έχει γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Το Μαρόκο έχει μόνο έναν αθλητή που διαγωνίζεται στο Innsbruck και τώρα είναι χρυσός ολυμπιονίκης στο Super-G των ανδρών
Adam LAMHAMEDI (MAR)
Αυτό αντιπροσωπεύει ότι στην ζωή μπορείς να κάνεις τα πάντα, και ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς. Ήρθαμε από την Αφρική και κερδίσαμε στο Αλπικό σκι, οπότε όλα είναι πιθανά.





Ο Jack GLOVER (USA) είναι αποφασισμένος να κερδίσει Χρυσό στο Χόκεϊ των ανδρών στους πρώτους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, μετά την νίκη τους επί της Αυστρίας με 7-2, έτσι ώστε να το δώσει στον φίλο του Jack JABLONSKI -ο οποίος παρέλυσε λόγο ενός τραυματισμού σε έναν αγώνα μόλις δύο βδομάδες πριν
Αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, για να παίξω για αυτόν. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα.






 

No comments:

Post a Comment