Wednesday, January 18, 2012

Innsbruck 2012 - 5η Μέρα



Επίσης, χτες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Luge με το Μεικτό Ομαδικό. Η καθημερινή προπόνηση απέδωσε καρπούς στην ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών αφού κατάφερε να κερδίσει το τελευταίο Χρυσό Μετάλλιο για το Luge
Ένα link με τα αποτελέσματα αναλυτικά.
http://www.innsbruck2012.com/uploads/yog_pdf/LGX400100_C73C_1.0.PDF



Τελειώνοντας την φάση των Μεικτών, στο Curling, η ομάδα των ΗΠΑ κατάφερε να περάσει στους 8 του τουρνουά με καλή βαθμολόγια. Η Sarah ANDERSON (USA) και η Taylor ANDERSON (USA), μοιάζουν ακόμη περισσότερο στον πάγο προσπαθώντας για το καλύτερο της ομάδας τους. Προέρχονται από οικογένεια με παράδοση στο Curling καθώς ο πατέρας τους, και οι πέντε αδερφές τους έχουν ασχοληθεί σε Ολυμπιακό Επίπεδο. 

Το Μεικτό στο Curling κάνει το ντεμπούτο του σε ολυμπιακό τουρνουά, και οι δίδυμες είναι χαρούμενες που είναι "part of it".


Taylor ANDERSON
Προτιμώ το μεικτό γιατί τα αγόρια μπορούν να ρίξουν πολύ περισσότερο βάρος και μετά εμείς μπορούμε να δοκιμάσουμε διαφορετικές βολές. Δεν αλλάζει μόνο το επίπεδό του αγωνίσματος, αλλά προσθέτει και νέα οπτική στο παιχνίδι.

Στο χόκεϊ τώρα, το Καζακστάν θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά των γυναικών την "μεγάλη" Σουηδία, χάρη σε μία καταπληκτική νίκη 2-1 επί της Σλοβακίας την Τρίτη.






www.innsbruck2012.com/

No comments:

Post a Comment