Friday, January 20, 2012

Innsbruck 2012 - 7η Μέρα





Για την 7η μέρα δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα, καθώς το τουρνουά Χόκεϊ είχε ρεπό χθες, αλλά πραγματοποιήθηκαν οι διαγωνισμοί Ανδρών και Γυναικών για τις ικανότητες τους πάνω στο αγώνισμα.



Το όνομα του Λεττονού θα πρέπει να αναφερθεί. Την μία μέρα ήταν στο νοσοκομείο και την άλλη ήταν στους Πρώτους Χειμερινούς YOG στο Innsbruck για να μείνει στην Ιστορία ως ο πρώτος Χρυσός Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος.

Ο Augusts Valdis VASILONOKS (LAT) κέρδισε τον διαγωνισμό ικανοτήτων στο χόκεϊ την Πέμπτη το βράδυ, 24 ώρες αφού επισκέφθηκε το νοσοκομείο για μια ακτινογραφία στο χέρι του.

Ευτυχώς για τον Λεττονό, ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και δεν έδειξε κανένα σημάδι προβλήματος μέσα στον αγώνα, εναντίον άλλων 7 αθλητών, ιδιαίτερα όταν έφτασε η ώρα της δυσκολότερης δοκιμασίας.

Χτύπησε το πακ με ταχύτητα 145.2 km/η και ήταν το μονό από τα 6 αγωνίσματα που νίκησε. Αλλά ο VASILONOKS ήταν κοντά στην κορυφή της κατάταξης στα άλλα 5, και αυτό ήταν αρκετό για να κατακτήσει το χρυσό.

Η Λεττονία ποτέ δεν είχε κερδίσει χρυσό μετάλλιο σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Άγονες, και ο VASILONOKS είναι συγκινημένος που γράφτηκε στην ιστορία.

Είναι απίθανο, είμαι πολύ περήφανος για την χώρα μου.


Έξω από το στάδιο του Χόκεϊ, Tyrolean Ice Arena και ψηλά στο χιονοδρομικό κέντρο Kühtai, από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Halfpipe στο Snowboard Ben FERGUSON (USA), θα κατακτήσει δεύτερο χρυσό μετάλλιο για το Sowboard στο Innsbruck, αυτή την φορά στο Slopestyle.







No comments:

Post a Comment