Thursday, January 19, 2012

Innsbruck 2012 - 6η Μέρα



Έχει  αρχίσει η αντιστροφή μέτρηση για την λήξη των Πρώτων Χειμερινών YOG. Η 6η μέρα ήταν αφιερωμένη στο Curling αφού χτες έγιναν όλοι οι knock-out άγονες για το Μεικτό.



Αφού έγραψε ιστορία η Angharad WARD (GBR) παραδέχεται ότι θέλει να αποτελέσει έμπνευση για την επόμενη γένια πίσω στην πατρίδα.


Διαγωνίζεται για την Μεγάλη Βρετανία στο Innsbruck, και είναι η πρώτη Αγγλίδα αθλήτρια του Curling που συμπεριλαμβάνεται στην ολυμπιακή ομάδα, καθώς μέχρι πρόσφατα η ολυμπιακή ομάδα απαρτιζόταν μονό από σκότους αθλητές.

Η WARD είναι πολύ περήφανη που είναι η πρώτη αθλήτρια που καταφέρνει να διαγωνιστεί σε ολυμπιακό επίπεδο, και ελπίζει να την ακολουθήσουν και άλλοι.






Χτες αναφέρθηκε ότι οι ΗΠΑ είναι σε πολύ κάλο δρόμο να κερδίσουν το Χρυσό Μετάλλιο στο Μεικτό του Curling.

Οι ομάδα του Michael BRUNNER από την Ελβετία νίκησε την έκπληξη του τουρνουά, την Ιταλία, 6-4 και κέρδισε το  Χρυσό Μετάλλιο στο πρώτο τουρνουά Μικτού Ομαδικού με αθλητές και από τα δυο φύλλα.




Το να φτάσουν στον τελικό δεν ήταν αναμενόμενο  για τους Ελβετούς, σύμφωνα με τον Romano MEIER (SUI).

Η παραμυθένια διαδρομή της Ιταλίας προς τον τελικό συμπεριέλαβε και μια νίκη επί των Καναδών, που έχασαν 6-0 στον πρώτο γύρο, και μια καταπληκτική νίκη ενάντιων της ομάδας των Ηνωμένων πολιτειών με 7-5 στα προ ημιτελικά. Η ομάδα των ΗΠΑ ήταν αήττητη για 7 παιχνίδια, μέχρι που ηττήθηκε από την υπερπροσπάθεια των Ιταλών.

MOSANER (ΙΤΑ)
Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Απλά θέλαμε να φτάσουμε τα προημιτελικά.

Η παγκόσμια ομοσπονδία Curling δήλωσε ότι το αγώνισμα είχε μεγάλη επιτυχία.



Στη τελευταία αγωνιστική του χόκεϊ η Σουηδία νίκησε την Σλοβακία 12-0 και δείχνει ότι είναι έτοιμη για τα ημιτελικά οπού θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν. Αν ρωτάτε την γνώμη μου πιστεύω ότι η ομάδα της Σουηδίας θα καταφέρει να πάρει το Χρυσό μετάλλιο.



Στους άνδρες τώρα, η Ρωσία κέρδισε τις ΗΠΑ 7-1, αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τους Αμερικάνους καθώς προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Ρωσία ξανά στον ημιτελικό.


Ο Αμερικανός τερματοφύλακας Edwin MINNEY εγκατέλειψε τον αγώνα 2 λεπτά από την έναρξη του δεύτερου ημίχρονου καθώς ένας συμπαίκτης του συγκρούστηκε με αυτόν, στην προσπάθεια του να αμυνθεί σε ένα σουτ των Ρώσων.





No comments:

Post a Comment